Polskie Forum Morskie shiplovers.pl Strona Główna Polskie Forum Morskie shiplovers.pl
forum poświecone sprawom shiploverskim

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
problemy techniczne
Autor Wiadomość
navik

Dołączył: 22 Mar 2006
Posty: 63
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 12:58 pm   problemy techniczne

Nie bardzo wiedziałem gdzie zamieścić swoje pytanie, więc pozwoliłem sobie tutaj. Mam nadzieje, że admini bardzo mnie nie zrugają;)

Po przenosinach na nowy serwer nie działa mi zaznaczanie nowych postów, które pod starym adresem działało nienagannie. Czy coś jest nie tak z ustawieniami forum czy mojej przeglądarki (przypuszczam, że coś z cookies ale na innych forach wszystko działa).

Może któryś z kolegów ma/miał ten problem i wie jak to ustawić? Było to bardzo wygodne, za każdym razem jak wchodziłem na form to od razu było widać gdzie się pojawiły nowe wpisy.
[/img][/url]
 
 
qiub
Site Admin

Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 197
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 9:41 am   Re: problemy techniczne

Witam,
jest to z pewnością problem lokalny Twojego kompa....
Sprawdź właśnie cookies......



Kuba
 
 
adawo

Dołączył: 14 Mar 2006
Posty: 741
Skąd: Świnoujście
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 4:31 pm   

Ten problem występuje często przy forach działających na tym engine i z tego co wiem, jest nierozwiązywalny. Sam korzystam z kilku i na każdym to występuje, choć nie dotyczy wszystkich użytkowników.
 
 
zoja67

Dołączył: 07 Lis 2016
Posty: 1
Wysłany: Czw Gru 08, 2016 12:42 pm   

Wyczyść cache.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: